Dierenarts Vathorst

Welkom!

Welkom bij Dierenarts Vathorst

 • Geen wachttijden, omdat wij op afspraak werken. Wij plannen ruim de tijd voor u en uw dier.
 • Tarieven: klik op de link als u de prijslijst wilt zien.
 • Er is voor u als eigenaar, meer keuze in de behandeling van uw huisdier.

U kunt op deze site informatie vinden over Dierenarts Vathorst. Ook vindt u info over behandelingen en onderzoek van uw huisdier in onze dierenkliniek. Wij zijn er voor u, als uw dier hulp nodig heeft en u wilt weten wat er aan gedaan kan worden. Uw hond voelt zich bijvoorbeeld ‘niet lekker’ en is sloom; of uw kat is onzindelijk en doet het naast de bak. Gewrichtsklachten zoals artrose, huid- en oorproblemen zijn kwalen die regelmatige therapie nodig hebben. Kortom, zowel bij een acuut als chronisch probleem kan uw dier onze hulp nodig hebben. We geven graag ons advies over o.a. (op)voeding en (preventie van) ziekten.

Klik op de onderstaande links voor meer info.

 
 • Ervaring

  Wij zien betrokkenheid en ervaring (twintig jaar dierenarts) als de speerpunten van onze praktijk. Wij streven naar goede diergeneeskundige én liefdevolle zorg voor uw dier. Wij hebben niet op alles een antwoord, maar willen er graag naar zoeken.

 • Diagnose

  Naast diagnoses op intern geneeskundig gebied, begeleiden wij chronische aandoeningen zoals suikerziekte, schildklier-, nier- of hartproblemen. Drinkt uw dier veel, vermagert het of wordt het dik? Dit kan wijzen op een hormonale aandoening.

 • Puppy’s en kittens

  Bent u van plan een pup of kitten aan te schaffen? U zult al snel geconfronteerd worden met opvoeden, ontwormen, enten, chippen en een behandeling tegen vlooien. En in een later stadium besluit u, of u het dier laat castreren of steriliseren.

 • Speciale zorg

  Uw konijn, hamster of ratje is bij ons in goede handen. Deze bijzondere dieren hebben speciale zorg nodig op het gebied van huisvesting en voeding, zodat bijvoorbeeld problemen aan het gebit of darmen voorkomen kunnen worden.

Waarom Dierenarts Vathorst voor uw huisdier? Kwaliteit, aandacht, liefdevolle zorg en redelijke prijzen. Daarom bezoekt u onze dierenartspraktijk!