Services

Services van Dierenarts De Laak dierenkliniek in Vathorst Amersfoort.

Advies en informatie.

We staan u graag te woord voor advies en informatie. U kunt ons telefonisch (033 - 285 06 23) bereiken tijdens de openingsuren.

Gebitsverzorging van uw dier.

Het merendeel van de oudere honden en katten heeft last van het gebit; dit is vaak het gevolg van tandplak. Deze problemen kunnen gevolgen hebben voor de gezondheid van uw dier. Wij adviseren u een afspraak te maken voor controle, zodat we voor uw dier een passend verzorgingsadvies kunnen geven.

Jong en oud.

Er zijn fases in het dierenleven waarin u meer contact met ons heeft. In de puppy- en kitten fase zullen wij elkaar regelmatig zien. Naar mate dieren senioren worden, krijgen ze meer last van verouderingsprocessen in het lichaam die wellicht ook om meer aandacht vragen.

Dagopname en verpleging.

Voor dieren die geopereerd zijn of ernstig ziek zijn, hebben wij een dagopname. De patiënten in de opname staan onder continue medische controle.

Second Opinion.

Het kan zijn dat u de mening van een andere dierenarts wilt. Wij kunnen u een ‘second opinion’ geven. Heeft u elders een eigen dierenarts, dan hoeft u uiteraard geen klant bij ons te worden: u heeft geen verwijsbrief nodig. Wel hebben wij graag alle patiëntengegevens, zoals onderzoeken en ziektegeschiedenis.

Doorverwijzing.

In geval wij de apparatuur of kennis niet zelf in huis hebben, zullen wij u doorverwijzen naar een (indien van toepassing) erkend specialist.

Contact.

Voor contact met Dierenarts De Laak: Contact, Route, Openingstijden & Bereikbaarheid.

Terug naar Info over de praktijk