Veel Gestelde Vragen

  • Wij behandelen (bijna) alle kleine gezelschapsdieren. U bent welkom met uw hond, kat, konijn, vogel, knaagdier of bijzonder dier. Wij hebben extra kennis over witbuikegels.

  • De openingstijden van de praktijk zijn: Maandag van 9.00 tot 20.00 uur, dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur, woensdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

  • In overleg met ons is het mogelijk om ‘s avonds of in het weekend een afspraak te maken voor een consult of behandeling van uw huisdier. De afspraak moet wel tíjdens openingstijden worden gemaakt. Als uw dier buiten openingstijden met spoed een dierenarts nodig heeft verwijzen wij naar de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland in Utrecht (SGMN). Telefoonnummer: 0900 – 222 3000.

  • U kunt tijdens openingstijden telefonisch, aan de balie of online een afspraak maken.

  • u kan ons emailen voor algemene vragen, opmerkingen of het bestellen van medicatie of diervoeding. Ook kunt u per e-mail een afspraak maken. Een afspraak voor een consult of behandeling op korte termijn (d.w.z. binnen een week), kunt u telefonisch of aan de balie, tijdens openingstijden maken.

  • U kunt per e-mail medicatie of voeding bestellen. Medicatie ligt in principe de volgende dag klaar bij de balie van de dierenartspraktijk. Voor sommige diervoedingen duurt het enkele dagen voor de bestelling afgehaald kan worden. Vermeld duidelijk úw naam en gegevens, voor welk dier de medicatie/voeding is, en bovenal om welk medicijn/voeding het gaat, met de bijbehorende dosering/hoeveelheid.

  • Als u meerdere dieren heeft of niet naar de praktijk kunt komen, dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een huisvisite. Neem tijdig contact met ons op voor het maken van een visite, omdat deze ingepland moet worden. Helaas kunnen wij bij een spoedgeval niet (altijd) op huisvisite komen: op de praktijk zijn we beter voorbereid op een spoedgeval en is er naast de dierenarts, een paraveterinair om te helpen.

  • Tijdens openingstijden neemt u eerst telefonisch contact op met de praktijk: 033 – 285 06 23. Dan kunnen wij ons op het spoedgeval voorbereiden.

  • Via deze link kunt u veel info vinden. Surfen over deze site? Gebruik de gemakkelijke zoekfunctie onderaan of het uitgebreide menu bovenaan de pagina.

Terug naar info over de praktijk